Partners

ServiceCompany is een netwerk van ondernemende mensen met een passie voor slim en slank organiseren. De excellente dienstverlener van de toekomst is steeds beter in staat de variatie aan klantvragen te beantwoorden en blinkt uit in het delen van kennis en informatie met klanten, partners en relaties. Wij leren organisaties al doende hoe ze prestaties duurzaam kunnen verbeteren. Onze partners leveren aanvullende diensten waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. We stellen ze graag aan u voor:


Servicempany-Partners-USP

Marketing en onderzoeks bureau USP

USP en ServiceCompany: aantoonbaar op weg naar 100% klanttevredenheid en 0% verspilling.

USP Marketing Consultancy is een gecertificeerd onderzoeksbureau. Als specialist in bouw- en corporatieland beschikken ze over een uitgebreide marktkennis. Samen met USP zijn we in staat om de prestatieverbetering die we in organisaties realiseren meetbaar en vergelijkbaar te maken. In de blog “Leidt kosten reductie automatisch tot ontevreden klanten?” stelt Martijn Verschoor van USP zich aan u voor.


Servicempany-Partners-AlterSquare

AlterSquare

“Dat ServiceCompany mij uitdaagt tot excellentie maakt onze samenwerking leuk en inspirerend.”

Is een bureau gespecialiseerd in branding, communicatie en webstrategie. Dankzij de nauwe samenwerking zijn we instaat om in korte tijd grote stappen te zetten op dit gebied. Altersquare is het bedrijf van Annemieke Segers. In de blog “Kennis die gezien mag worden” stelt ze zich aan u voor.


Manifest Nico Baken

“De oplossing voor de crisis kost niets.”

Een van de belangrijke pleitbezorgers voor een transformatie van de manier waarop we wonen, zorg en welzijn organiseren is Nico Baken. In het manifest Nico Baken presenteert hij zijn visie op de verbonden samenleving. Een weg uit het kokerdenken ondersteunt door prominente wetenschappers en politici. ServiceCompany helpt organisaties die klaar willen zijn voor de toekomst. Deze is dichterbij en makkelijker te bereiken dan we soms willen geloven.

SC op Twitter