Kim Brons

Kim Brons heeft ruime ervaring opgedaan als zelfstandige en in loondienst op verschillende gebieden binnen de gezondheidszorg, energiebranche en automotive industrie.

De expertise van Kim ligt op het gebied van processen, mensen en data. Schakelen met specialisten, ICT, ondersteuners, managers of financieel adviseurs heeft Kim vaker gedaan. En zij ziet het als een uitdaging om deze verschillende werelden samen te brengen om tot een optimaal resultaat voor alle betrokken partijen te komen. Waarbij de instrumenten die gebruikt worden altijd als middel ingezet worden om het doel te behalen en nooit als doel op zich.

Klanten omschrijven Kim als iemand met oog voor het proces en het grotere geheel. In combinatie met goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding, is zij in staat om snel tot de kern van de vraag te komen en weet welke mate van detaillering daarbij nodig is. Waarbij klanten zelf gaan ervaren welk potentieel (mens en middelen) binnen de organisatie zit, en hoe deze optimaal benut kan worden.

Voor meer informatie zie ook www.processinprogress.nl of https://nl.linkedin.com/in/kimbrons

SC op Twitter