Over ons

ServiceCompany is een netwerk van ervaren adviseurs die in staat zijn om de systeemaanpak succesvol toe te passen binnen uw organisatie. Wij helpen u daarom graag bij het duurzaam verbeteren van uw dienstverlening. Klik op één van de persoonlijke profielen voor meer informatie of neem contact met ons op!

SC-hoofdpagina-harry_welch-300x173

Harry Welch

Reorganiseren en het verbeteren van bedrijfsprestaties met de systeemaanpak is mijn specialiteit. Je kunt mensen namelijk niet dwingen om iets te leren of te veranderen. Je kunt ze echter wel prikkelen om zichzelf en het team beter te maken.
Lees verder

SC-hoofdpagina-Kim-Brons-300x173

Kim Brons

Kim Brons heeft ruime ervaring opgedaan als zelfstandige en in loondienst op verschillende gebieden binnen de gezondheidszorg, energiebranche en automotive industrie. Klanten omschrijven Kim als iemand met oog voor het proces en het grotere geheel.
Lees verder

SC-hoofdpagina-partners1-300x173

Partners

ServiceCompany is een netwerk van ondernemende mensen met een passie voor slim en slank organiseren. Onze partners leveren aanvullende diensten waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. We stellen ze graag aan u voor.
Lees verder