Opdrachtgevers

SC-opdrachtgevers Onze opdrachtgevers komen uit alle onderdelen van de dienstverlenende sector. Op dit moment richt ServiceCompany zich voornamelijk op organisaties in de corporatiesector, de bouw, de gemeente en in de zorg. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers. Aan iedere opdrachtgever is een praktijkcase gekoppeld, zodat u een goed beeld krijgt van het effect van de systeemaanpak.


Woonstad Rotterdam

Een gerealiseerd onderhoudsproject wordt minutieus bekeken met hulp van alle betrokkenen. De onderzoeksresultaten zijn even schokkend als overtuigend …. Dit kan echt veel en veel beter …..

Lees verder

Frames Oil and Gas solutions

Frames ontwerpt en ontwikkelt apparatuur voor de olie- en gasindustrie. Ze wil met de systeemaanpak de kwaliteit en snelheid van de productie vergroten.

Lees verder

Gemeente Weesp

Voor de Gemeente Weesp organiseren we een dag waarin medewerkers en veranderaars kennismaken met de systeemaanpak. Team en medewerkers ervaren de impact op de klant en krijgen beter zicht op de te verwachten resultaten.

Lees verder

Breijer Bouw en Installatie

Bij het team Contract Onderhoud van Breijer Bouw en Installatie verbeteren we de manier waarop klanten worden geholpen. Door de dienstverlening aan klanten te verbeteren en te versnellen willen we kosten laten dalen en productiviteit verhogen.

Lees verder

TBV Wonen

TBV Wonen wil de prestaties van het verhuur-mutatie team verbeteren en versnellen. Samen met management en team leveren we huurders in 1 keer de passende woning waar ze om vragen.

Lees verder

Ymere

Kunnen woningcorporatie Ymere en ketenpartner VanWijk VGO het Planmatig Onderhoud zodanig veranderen dat de doorlooptijd van projecten versnelt van 16 maanden naar 16 dagen, de kwaliteit van het werk verbetert, rekening wordt gehouden met wensen van bewoners en kosten aantoonbaar lager zijn?

Lees verder

Het Gooi en Omstreken

Begeleiden van een reorganisatie en de introductie van een nieuwe werkwijze voor alle primaire en secundaire processen bij woningcorporatie Het Gooi en Omstreken.

Lees verder

Van Wijk Vastgoedonderhoud

Begeleiden van omslag richting klantgericht werken bij onderhoudsbedrijf Van Wijk VGO

Lees verder

SC op Twitter