Onderzoeken – Workshops

SC-diensten-onderzoeken1U heeft belangstelling voor onze werkwijze en wilt weten of wij bij u passen. U kunt met ons kennismaken middels drie programma ‘s.
We kunnen uiteraard ook een programma op maat voor u verzorgen. Investering: 1 of meer dagdelen

Een methode om prestaties duurzaam te verbeteren

Een lezing waarin we met u en uw managementteam aan de hand van een presentatie van ideeën, praktijkcases en voorbeelden uit de markt in gesprek gaan over de ideeën achter- en de effecten van de systeemaanpak.

Investering: 1 dagdeel

 

Verbeteren en innoveren kunnen we leren

Een bruisende snelkookpan waarin we samen met management en medewerkers van uw organisatie in een hoog tempo één van uw kernprocessen doorzoeken op de aanwezigheid van verspilling. De bijeenkomst wordt afgesloten met een presentatie die een indruk geeft van de mogelijkheden en resultaten van het werken met de systeemaanpak.

Investering: 1-2 dagdelen

 

Prestaties verbeteren met de systeemaanpak

Een masterclass waarin we samen met sleutelspelers uit uw organisatie in korte tijd samen een van uw klantprocessen van begin tot eind onderzoeken. De workshop wordt afgesloten met een business-case waarin duidelijk wordt hoe de prestaties van uw organisatie zouden kunnen verbeteren en wat wel en wat beslist niet helpt om dit voor elkaar te krijgen.

Investering: 2-4 dagdelen


SC op Twitter