Diensten

Wij bieden drie soorten diensten: onderzoeken, ervaren en samen doen. In het thema 'Onderzoeken' bieden wij u de mogelijkheid om kennis te maken met ServiceCompany. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te 'Ervaren' hoe de systeemaanpak werkt als u eenmaal besloten heeft om deze aanpak toe te passen binnen uw organisatie. Ons laatste thema is 'Samen doen', waarin we samen met u de systeemaanpak toepassen en volledig uitwerken zodat ook uw dienstverlenende organisatie duurzaam verbetert. Klik op één van de onderstaande thema's voor meer informatie.

Onderzoeken – Workshops

Maak kennis met de principes van systeemdenken door gaming, lezing en masterclass. Voor management en teams die willen snuffelen aan een nieuwe manier van organiseren. Krijg een eerste indruk van de mogelijkheden voor uw organisatie.

Lees verder

Ervaren – Leertrajecten

Ervaar de effecten van CHECK-PLAN-DO in uw organisatie.
Voor management en teams die willen starten met de systeemaanpak ontwikkelde ServiceCompany een intensief traject van 6 tot 8 dagdelen.

Lees verder

Samen doen – Verandertrajecten

Werken met de systeemaanpak in uw organisatie. Voor management en teams die op zoek zijn naar een duurzame verbetering.
Tijdens verandertrajecten, reorganisaties, fusies of ketensamenwerking leren hoe we meer effect kunnen bereiken met minder mensen en middelen.

Lees verder

SC op Twitter